Főoldal >

Információ

Vásárlási információk

Kérjük figyelmesen olvassa végig a következőket, mert cégünk az alábbi üzleti feltételekkel értékesít, melyet a megrendelése elküldésével elfogadottnak tekintünk:

Az eladó adatai

Cégnév: Euro Tresor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Telephely: 1225 Budapest, Bentonit utca 14.
Bankszámlaszám: 10201006-50190319
Cégjegyzékszám: 01-09-719809
Adószám: 12820496-2-43

A bemutatott termékek

Igyekszünk a bemutatott termékekről a lehető legtöbb információt közölni. A forgalmazott termékek adatait a gyártó bocsátja rendelkezésünkre, ezért ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A termékleírásban szereplő fotók tájékoztató jellegűek, így ezek eltérhetnek a valós termék megjelenésétől, színétől. Kizárólag új, garanciális termékeket értékesítünk. Minden terméket a gyártó által biztosított információs anyaggal szállítunk.

Az árak

A termékek nagy része importból származik, ezért a honlapon szereplő árak a valuta árfolyam ingadozásának függvényében változhatnak. A megrendelés időpontjában érvényes és a visszaigazolásában szereplő ár a teljesítésig nem változik, az ránk nézve kötelező.

Rendelés

Megrendelést kényelmesen leadhatja internetes oldalunkon keresztül, de elküldheti e-mail-ben vagy faxon is. A rendelést csak hiánytalanul kitöltött megrendelőlap esetén áll módunkban elfogadni. Tartalmaznia kell: a megrendelő adatit (név, telefonszám, e-mail cím), számlázási adatokat (név, cím), kiszállítás esetén a szállítási adatokat (cím, átvevő neve, telefonszáma), a megrendelt termék adatait (gyártó, típus, mennyiség, ár). Nagyértékű, illetve raktáron nem lévő termékek megrendelése esetén 30% előleg fizetése illetve fizetési biztosíték megadása szükséges. Ebben az esetben a szállítási határidő az előleg befizetésétől értendő.

Szállítás

A megrendelt terméket a megrendelés visszaigazolásában megadott időpontban a kért címre szállítjuk ki. Különböző szállítási határidejű termékek megrendelése esetén a hosszabb szállítási határidejű termék megérkezésekor szállítunk. A szállítás minden esetben a vevővel előzetesen telefonon egyeztetett időpontban történik. Vismajor esetén az esetleges szállítási késedelem, illetve a megrendelés teljes meghiúsulása miatt kártérítési kötelezettséget nem vállalunk.

Szállítási lehetőségek

A, Szállítás futárszolgálat igénybevételével

A kiszállításról az eladó gondoskodik, futárszolgálat igénybevételével. Amennyiben a megrendelt termék raktáron található a megrendeléstől számított 24 órán belül; a raktáron nem lévő terméket, a megérkezést követő 24 órán belül egy futárcég kézbesíti a megjelölt szállítási címre. Nincs mód a kiszállítási idő pontos meghatározására, a kiszállítás hétköznap 8 és 17 óra között történik. Bővebben ->

B, Szállítás saját tehergépjárművel

A szállításról az eladó saját maga gondoskodik melynek költsége a vevőt terheli. A megrendelt termék kiszállítását cégünk saját tehergépkocsijával végzi Magyarország egész területén. Amennyiben a termék raktáron található három munkanapon belül; a raktáron nem lévő terméket a megérkezést követő három munkanapon belül szállítjuk ki. A teljesítés minden esetben üzembe helyezés nélkül értendő. Bővebben ->

Telepítés

Igény esetén a tőlünk vásárolt és az általunk kiszállított értéktárolót (bútorszéfet vagy páncélszekrényt) szakszerűn rögzítjük a helyszínen. A telepítés magába foglalja a rögzítéshez szükséges anyagokat, illetve elektronikus és mechanikus számkombinációs záraknál az üzembe helyezést. Bővebben ->

Fizetés

A, Fizetés készpénzzel az árú átvételekor

A vevő az árú ellenértékét a kiszállítást követően - számla ellenében - a kiszállító személynek készpénzben fizeti meg. A számla minden esetben külön feltüntetve tartalmazza az esetleges szállítási költséget.

B, Fizetés előre átutalással

A vevő az árú ellenértékét - egy átutalásos számla ellenében - a kiszállítást megelőzően az eladó bankszámlájára (számlaszám: 10201006-50190319) történő átutalással egyenlíti ki. Az elszállítás illetve kiszállítás kizárólag a teljes vételár megérkezését követően lehetséges.

C, Fizetés utólagos banki átutalással

A vevő az árú ellenértékét - számla ellenében - az átvételtől számított 10 banki napon belül az eladó bankszámlájára történő átutalással egyenlíti ki. Az árú a teljes vételár kifizetéséig az eladó tulajdona. Késedelmes fizetés esetén a mindenkori jegybanki kamat kétszeresét számoljuk fel. Utólagos átutalással csak regisztrált viszonteladóink fizethetnek.

Garancia

Az eladó az általa eladott árura terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállást nem adunk. Amennyiben a kiszállított termék bizonyítottan hibás illetve sérült, azt díjmentesen kicseréljük. Csak hiánytalan, eredeti csomagolással és számlával rendelkező árut tudunk kicserélni.

Reklamáció

Kérjük az árú minőségét, mennyiségét közvetlenül az árú átvételekor ellenőrizni. Reklamációt csak abban az esetben fogadunk el, ha azt a vevő írásban a számlán vagy a szállítólevélen rögzítette.

Adatvédelem

A szerződésben szereplő adatokat a szerződés teljesítése, illetve annak bizonyítása érdekében tároljuk. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át, azt bizalmasan kezeljük illetve reklám céljára nem használjuk.