Főoldal > Szolgáltatások >

Páncélszekrény szállítás

Páncélszekrény szállítás

A honlapunkon feltüntetett árak, telephelyünkön történő átvétel mellett értendőek. Igény esetén vállaljuk a megvásárolt termékek kiszállítását. A kiszállítás történhet a Magyar Posta Zrt. (MPL) futárszolgálat segítségével, illetve cégünk saját tehergépjárműveivel.

Futárszolgálatos kiszállítás

40kg alatti megrendelések kiszállítása kézi csomagként történik.
A bruttó 20.000,-Ft feletti megrendelések esetén a kiszállítás díjmentes, ez alatt bruttó 1.500,-Ft szállítási díjat számolunk fel.

40kg feletti vagy a 150cm magasságot meghaladó megrendelések kiszállítása raklapon történik. Ebben az esetben a szállítási költség (megrendelés értékétől függetlenül) bruttó 5.000,-Ft. A kiszállítást emelőfalas tehergépkocsi végzi, utcaszintig. Az épületig illetve az épületen belüli mozgatás a vevő feladata.

Tehergépkocsis szállítás

Tehergépkocsis kiszállítás

Széfek, páncélszekrények, fegyverszekrények megrendelése esetén a szállítást cégünk saját tehergépkocsijaival végzi 1-4 fővel (mérettől és tömegtől függően) a vevővel előre egyeztetett időpontban. A szállítási költség tartalmazza a megadott településre és megadott emeletre történő kiszállítást, az épületen belüli mozgatást, kicsomagolást, átadást, illetve betanítást is.

Fontos: emeletdíjat csak akkor kell számolni, ha az épületben nincs lift, vagy azzal a trezor nem szállítható.