Főoldal > Szolgáltatások >

Páncélszekrény szállítás

Páncélszekrény szállítás

A honlapunkon feltüntetett árak, telephelyünkön történő átvétel mellett értendőek. Igény esetén vállaljuk a megvásárolt termékek kiszállítását. A kiszállítás történhet futárszolgálat segítségével, illetve cégünk saját tehergépjárműveivel.

Kiscsomagos szállítás

Kiscsomagos (futárszolgálatos) szállítás

A 0-30kg közötti és 120cm-nél alacsonyabb csomagok kiszállítása kézi csomagként történik. A szállítási költség tartalmazza az ajtóig történő szállítást, melynek költsége bruttó 990,-Ft, melyet a bruttó 20.000,-Ft feletti vásárlások esetén elengedünk. Fizetés történhet előre utalással, készpénzzel vagy bankkártyával (utánvéttel) átvételkor.

Nagycsomagos szállítás

Nagycsomagos (futárszolgálatos) szállítás

A 30-100kg közötti vagy a 120cm meghaladó rendelések kiszállítása két fővel (1 sofőr + 1 rakodó) történik. A szállítási költség tartalmazza az épületig, illetve ajtóig történő szállítást melynek díja bruttó 1.990,-Ft, melyet a bruttó 100.000,-Ft feletti megrendelések esetén átvállalunk. A termék végleges helyére történő mozgatása, beüzemelése esetleges rögzítése a vevő feladata. Ennél a szállítási módnál csak előre utalás lehetséges, nincs készpénz (utánvét) beszedési lehetőség.

Raklapos szállítás

Raklapos (futárszolgálatos) szállítás

A 100kg meghaladó rendelések kiszállítása raklapon történik. A szállítás emelőfalas tehergépkocsi végzi 1 sofőrrel, utcaszintig (járdáig). Az épületig illetve az épületen belüli mozgatás a vevő feladata. Ebben az esetbe a szállítási költség bruttó 3.990,-Ft, melyet a bruttó 200.000,-Ft feletti megrendelések esetén elengedünk. Ennél a szállítási módnál sincs lehetőség készpénz (utánvét) beszedésre, a fizetés kizárólag előre utalással történhet. Csak akkor válassza ezt a szállítási módot, ha rendelkezik megfelelő eszközökkel a termék mozgatáshoz.

Tehergépkocsis szállítás

Tehergépkocsis kiszállítás

Vállaljuk a cégünktől megvásárolt termékek szakszerű kiszállítását, rövid szállítási idővel, maximális diszkrécióval. A szállítást cégünk saját tehergépkocsijaival végzi 1-3 fővel (mérettől és tömegtől függően) a vevővel előre egyeztetett időpontban. A szállítási költség tartalmazza a megadott súlyú, a megadott településre és megadott emeletre történő kiszállítást, az épületen belüli mozgatást, kicsomagolást, beüzemelést illetve betanítást is. Fizetés történhet előre utalással, készpénzzel vagy bankkártyával a helyszínen átvételkor. Trezorok esetén a Mabisz szerinti rögzítést külön díj ellenében végezzük. Részletek ->

Fontos: emeletdíjat csak akkor kell számolni, ha az épületben nincs lift, vagy azzal a trezor nem szállítható.