Kosár0
Belépés
Menü

KOSÁR TARTALMA

×
Az Ön kosara üres!
FőoldalLetöltés

Letölthető dokumentumok

A termékeinkkel kapcsolatos pdf formátumú dokumentumok (pl.: használati utasítások, Mabisz tanúsítványok és termék katalógusok) megtekintéséhez az ingyenesen letölthető Adobe Acrobat Reader program szükséges.

Használati utasítások

Minden általunk forgalomba hozott termék csomagolásában megtalálja a használathoz szükséges magyarnyelvű kezelési leírást. Ha véletlenül mégis hiányozna, vagy a használat során megrongálódott illetve elveszett volna, akkor azt most innen letöltheti.

Mabisz ajánlások

Termékein kiváló minőségét a szigorú nemzetközi szabványok és minősítések garantálják az Ön számára. Magyarországon a Mabisz (Magyar Biztosítok Szövetsége) végzi a külföldi minősítések honosítását, valamint a nemzetközi tanúsítvánnyal nem rendelkező termékek roncsolásos vagy roncsolásmentes vizsgálatát. Új biztosítás kötésénél, illetve a meglévő biztosítás módosításánál, egyes biztosítótársaságoknál az ajánlott értékhatárok eltérőek lehetnek, ezért vásárlás elott érdeklődjön biztosítójánál.

Katalógusok

Nem talál valamit, vagy több információra lenne szüksége a döntéshez? Tekintse végig gyártóink teljes választékát. Ha olyan termékre lenne szüksége, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérje ügyfélszolgálatunk segítségét. Figyelem: a fájlok nagy mérete miatt a letöltés akár több percig is eltarthat.

Videók

Összeválogattuk a gyártóinkról, termékeinkről készült legjobb videókat.