Kosár0
Belépés
Menü

KOSÁR TARTALMA

×
Az Ön kosara üres!
FőoldalRólunk

Rólunk

Euro TresorCégünk, az Euro Tresor Kft. már 22 éves múltra visszatekintő biztonságtechnikai vállalkozás. Célunk, hogy Európa nagyobb páncélszekrény gyártóinak kínálatát megismertessük hazánkban.
A vagyonvédelmi eszközök teljes palettáját kínáljuk vásárlóinknak, kezdve a legegyszerűbb lakatoktól, a bútorszéfeken át, a legnagyobb biztonságú páncélszekrényekig.

Tevékenységünket 2002-ben egy Móricz Zsigmond körtéri kis irodában kezdtük meg. A növekvő igények és az egyre több személyes megkeresés szükségessé tette egy bemutatóterem létrehozását. 2003-ban nyitottuk meg üzletünket Óbudán. Az alig 40nm-es boltban ügyfeleink megtekinthették, és azonnal megvásárolhatták termékeinket. Ebben az időben raktárkészletünk egy 30nm-es helyiségben zsúfolódott és alig érte el a 2 millió Ft-ot.

A kiváló minőségű termékeknek és a nagy múlttal rendelkező gyártóinknak köszönhetően cégünk gyorsan fejlődött. 2005-ben új telephelyet vásároltunk Budafokon, ahol egy éven belül elkészült új kétszintes épületünk. Raktárunk többszörösére bővült és sikerült elválasztanunk az irodákat a bemutatóteremtől. 2009-ben a Gyár utcai raktárunk kialakításával lehetővé vált a Dél-Koreából érkező nagy mennyiségű konténeres áru fogadása és annak tárolása is.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink rendszeres képzésére. Folyamatosan lehetőséget biztosítunk számukra külföldi gyártóinknál történő továbbképzéseken való részvételre. Kollégáink az ott megszerzett tudást ingyenes oktatásokon adják tovább viszonteladóinknak.

Raktárkészletünk jelenleg meghaladja a 294 587 170 millió Ft-ot és a raktáron tartott termékek száma eléri a 21 020 db-ot. Országos viszonteladói hálózatunkban megtalálható Magyarország 150 legnagyobb vagyonvédelmi vállalkozása. Büszkék vagyunk arra, hogy Európa legnagyobb páncélszekrény gyártói megtisztelnek minket bizalmukkal, és közvetlenül forgalmazhatjuk termékeiket Magyarországon.


Cégtörténet

 • 2002. Euro Tresor Kft. megalapítása és a Móricz Zsigmond körtéri iroda kialakítása
 • 2002. Burg Wächter és Rottner Tresor értéktárolók forgalmazásának megkezdése
 • 2003. Óbudai üzletünk megnyitása
 • 2004. Rottner Tresor magyarországi nagykereskedelmi szerződés aláírása
 • 2005. Budafoki telephely megvásárlása és új székhelyünk megépítése
 • 2006. GST Tresor importőri szerződés megkötése
 • 2008. Burg Wächter magyarországi nagykereskedelmi szerződés aláírása
 • 2008. NL Lock páncélszekrény zárak és kiegészítők forgalmazásának megkezdése
 • 2009. Wertheim importőri szerződés megkötése
 • 2009. Dél-Koraeai tűzálló széfek importálásának megkezdése
 • 2009. Gyár utcai raktárbővítés
 • 2010. Technomax trezorok forgalmazásának megkezdése
 • 2011. First Alert tűzálló termékek forgalmazásának indulása
 • 2012. Új bemutatóterem kialakítása és a meglévő raktár bővítése
 • 2013. Saját fejlesztésű termékek gyártásának indítása (pl.: Columbia fegyverszekrény, Chicago pisztolytartó, Colorado tűzkulcs szekrény)
 • 2014. Werdon kasszafiókok importálásának megkezdése
 • 2015. SAFEtronics értéktárolókkal bővítettük kínálatunkat
 • 2016. Silmec olasz prémium postaládák magyarországi forgalmazásának megkezdése

Gyártóink

Cégünk a következő európai páncélszekrény gyártók magyarországi disztribútora:

Burg Wächter

A Burg Wächter gyár története az 1750-es évekre nyúlik vissza Wetter-Volmarsteinba, a cég mai székhelyére. Kezdetben lakatgyártással foglalkoztak. A századfordulón számos gyártóhely alakult Volmarstein-ban. Az iparosodás kezdetével jöttek létre a "lakatgyárak" melyek közül az 1890-ben alapított BURG-cég vezető lakatgyártóvá fejlődött. Mára saját, nagy kapacitású gyártósorral rendelkezik Németországban. Több mint 3000 fajta termékük világszerte ismert, és igen jó hírnévnek örvend. Több mint 20 éve piacvezetők a széfek elektronikus biztonsági zárainak kialakításában és egyedülálló kínálattal rendelkeznek minőségi sárgaréz lakatokból és postaládákból. A Burg Wächter üzem már 1995 óta rendelkezik DIN ISO 9001-es bizonyítvánnyal, és egy jól szervezett minőségmenedzsment gondoskodik a maradandóan magas minőségről.

GST Tresor

A Gebäude-Sicherheits-Technik Vertriebs GmbH-t (GST Tresor-t) és leányvállalatát, az Inter-Sicherheits-Service GmbH-t (ISS GmbH-t) a Format Tresor korábbi tulajdonosa Richard Ross alapította Melsungenben, Németországban. A GST Tresor jól ismert Európa határain kívül is, innovatív gondolkodásáról és kiváló minőségű értéktárolóiról. Németországban a GST Tresor-nál zajlik a biztonság-technikai termékek fejlesztése és a vállalat irányítása. A lengyelországi Gorzow városában, az ISS GmbH -nál folyik a termékek (pl. kulcsszekrények, széfek, értékszekrények, dokumentum- és adattároló szekrények, fegyverszekrények) gyártása és forgalmazása. A modern gépparknak és a 230 jól képzett dolgozójának köszönhetően az ISS GmbH Európa legnagyobb kapacitású páncélszekrény gyára. Termékeik a legszigorúbb ISO 9001-es minőségellenőrzésen esnek át, értéktárolóik többsége rendelkezik VdS és ECB-S minősítéssel.

Technomax

A Technomax gyárat 1987-ben alapították Olaszországban, és komoly érdekeltségük van Franciaországban is. Hazájukban piacvezetők a bútor- és fali trezorok, fegyver-szekrények gyártásában.A 9.000 nm-es üzemben a legmodernebb robotizált gépekkel folyik a gyártás. Trezorjaikra jellemző a lézerrel vágott ajtó, az EN 1300 szabvány szerint készülő zárszerkezet és az exkluzív megjelenést biztosító metálezüst fényezés. Termékeik jó minőségét a 20 éves szakmai tapasztalat, az EN 14450 szabvány és az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer garantálja. A kész trezorok egy szigorú, három lépcsős teszten esnek át, ezzel biztosítva a hosszú ideig tartó hibátlan működést. A Technomax egy jól ismert márka Olaszországban és külföldön, ahol a Technomax név egyet jelent a minőséggel.

Wertheim

A Wertheim sok ember számára a páncélszekrény szinonímája. Ez nem véletlen! Európa legnevesebb gyárát, a Wertheim gyárat, Franz Wertheim alapította 1852-ben Bécsben. Az alapító - az akkoriban új árufajtának számító - tűzálló- és betörésbiztos kazetták fejlesztésére és gyártására koncentrált. Termékeit világkiállításokon népszerűsítette (pl. 1873-ban Bécsben, 1878-ban Párizsban, 1879-ben Sydney-ben). Wertheim nagy megbecsülésnek örvendett hazájában, még a királyi udvarban is. A cég a kezdeti 85 dolgozós gyárból mára 75 millió eurós forgalmú és 450 embert foglalkoztató nagyvállalattá nőtte ki magát. Kínálatukban a kifejezetten nagy biztonságú, prémium kategóriás értéktárolók találhatóak meg.