Kosár0
Belépés
Menü

KOSÁR TARTALMA

×
Az Ön kosara üres!
FőoldalSzolgáltatások

Szolgáltatások

A jó minőségű termékek mellett nem hanyagolhatóak el a hozzájuk tartozó szolgáltatások. Legyen szó kiszállításról, szakszerű rögzítésről, karbantartásról vagy egy esetleges meghibásodás elhárításáról. Ügyfeleink részére teljes körű szolgáltatást nyújtunk a mechanikai vagyonvédelem teljes területén.

Páncélszekrény szállítás

Páncélszekrény szállítás

A honlapunkon feltüntetett árak, telephelyünkön történő átvétel mellett értendőek. Igény esetén vállaljuk a megvásárolt termékek kiszállítását. A kiszállítás történhet csomagküldő szolgálat igénybevételével, illetve cégünk saját tehergépjárműveivel.

Páncélszekrény telepítés

Páncélszekrény telepítés

Az értéktárolókat minden esetben, a Mabisz előírásoknak, illetve a gyártó javaslatának megfelelően rögzíteni kell. Ez bútorszéfek és páncélszekrények esetén csavarozással, faliszéfek esetén pedig falüregbe történő betonozással történik.

Páncélszekrény nyitás

Páncélszekrény nyitás

Páncélszekrény használata során az alkatrészek elöregedéséből, karbantartás elmulasztásából, szakszerűtlen kezelésből (kulcselvesztés, kulcstörés, helytelen programozás, kód elfelejtés) adódóan szükség lehet a páncélszekrény kényszernyitására.